O autoru

Zdravo, ja sam Sandra.

Nekoliko detalja o meni:

  • rođena sam 1980 u Kragujevcu,
  • završila nekoliko studija poput Master u Ekonomiji/Berzansko poslovanje – Univerzitet u Kragujevcu, na Univerzitetu u Beogradu – Specijalizaciju iz E-poslovnih planova, E-biznis sam specijalizirala na IIM/EURO – Univerzitetu u Novom Sadu….
  • iako iza sebe imam nekoliko zvaničnih diploma, najviše volim edukaciju/obrazovanje koje sam stekla van zvaničnih-klasičnih institucija, ono što se zove “životna škola” ili “samoobrazovanje” – te kako živimo u eri Interneta, znanje koje nam je globalno dostupno jako volim da “bestidno kradem” te sam učila kroz Cisco Univerzitet te i njihov certifikovani trener sam u oblasti – iExce Entreprise Essentials, Inbound Marketar i Content u okviru Hubspot Akademije i tako dalje…. ako želite možete pogledati neke stvari na infografiku koji je neki moj “zvanični CV”.
  • iza mene je 10 godina poslovne karijere, nikada stalno zaposlena, uvek na više različitih pozicija, kao organizator posla, proizvodnih procesa, pisanja biznis planova sa kolegama sa univerziteta, konsultanskih usluga u oblasti otpočinjanja sopstvenog posla, marketinga, internet marketinga, poslovnog planiranja, preko projektnog menadžmenta, kreiranja online prisustva za mala i srednja preduzeća, kreiranje i razvoj softvera, kreiranje marketinških i poslovnih planova itd.
  • radila sam kao trener u oblastima izrade poslovnih planova, biznis planova, bila sam trener za otpočinjanje sopstvenog posla (te sam i sama preduzetnik uspešan i neuspešan)….
  • radila sam i kao konsultant za kreiranje poslovnih modela, to je narodski rečeno, uobličavanje određene poslovne ideje u plan koji prati realizaciju, bez realizacije nemate ništa….
  • privatno sam hedonista, volim muziku, šetnje, prirodu, sport-tenis je moja prva i poslednja ljubav….

Moj fokus posla je stvaranje nekoliko novih proizvoda i servisa….napisala sam jednu eknjigu koja govori o Internet Marketingu i kako da počnete i razvijate svoj online posao….na engleskom jeziku je no ako želite da se bavite Internet poslovanjem i poslovanjem uopšte znanje engleskog jezika je ono što je osnovna pismenost danas.

Ovaj blog je arhiva starih internet zapisa koji su pisani u periodu od 2007-2013 kada sam se aktivno bavila blogovanjem na srpskom jeziku.

Nažalost, iako sam bila pionir u pisanju o SMS marketingu, koučingu, preduzetništvu, te je ovo bilo mesto sa zaista dobrim sadržajem te odličnim komentarima, sada ovde možete pronaći samo mali deo toga.  Hakeri su uradili svoj posao jako dobro.

No, nostalgija ili šta već je učinila da postavim stare zapise, i dalje je to zanimljiv sadržaj.

Nadam se da ćete uživati.