Vera i svesnost

Usponi i padovi su nešto što oblikuje život svakoga od nas. U mom životu je bilo padova i na dan današnji padam! Imam milion pitanja, veoma retko dobijam odgovore koji su direktni, jasni i nedvosmisleni. Imam strahove i strepnje. Međutim ono što me odlikuje jeste vera i svesnost na svim nivoima. To jeste ponos mog života. Bez obzira na sve, cilj, vera i svesnost me uvek vuku napred.

Život je predivna igra, ako smo je svesni uvek je lepa.

Duboko verujem da

BITI SVESTAN JE NAJVEĆE DOSTIGNUĆE KOJE ČOVEK U SVOM ŽIVOTU MOŽE POSTIĆI!!

Nije lako ali je dostižno.

Kroz etar Interneta svakodnevno primamo razne informacije:
ovih dana smo svedoci različitih prošlih, sadašnjih te budućih događaja.
Politika – pregovori Srbije i Kosova završeni! – lično mislim da politiku treba ostaviti politici i političarima neka se njome bave. Naposletku za to su plaćeni. Postanimo svesni šta možemo birati a šta ne. Neka se svako bavi svojim poslom, ali poenta je nemojte osuđivati, beskrajno pričati, samo činite. Ovo su današnje vesti ali zapravo su deo prošlosti – jer niti jedan problem nije problem tog trenutka već svoje korene nosi iz prošlosti.

Na drugoj strani imamo Akciju Srbije – Ekrem kresnuo Staniju – da mala Tijana dobije novo srce!! O čemu ja pišem? O tome da su to aktuelnosti, te stvarnost u kojoj živimo. Pažnju privlače skandali. Humanost mora biti izazvana i dokazana, a zapravo je u duši svakoga od nas ali smo prosto zaboravili da činimo. Da, uvek postoje oni koji će biti protiv i oni koji će biti za akciju. Poenta je činiti. Verovati. Biti svestan ljudi u svom okruženju – te oni koji vam se dopadaju idite ka njima, oni koji vam se ne dopadaju nemojte se njima ni baviti !

Ako malo pogledamo malo u budućnost, koju još danas stvara Torbica – šta zapravo imamo? Tvitomanija je jednostavno život. Spoj posla i uživanja. I poruka je jednostavna “RADI I LJUBI SVE OSTALO NEMA SMISLA”

U ovom mom obraćanju ka vama sam ponudila set vesti koji će kod svakoga od vas izazvati drugačiju reakciju. Neko će se nasmejati, neko će osuditi i tako dalje. Ono što je važno jeste da na kraju ako zapišete šta vam se dopalo šta ne, znaćete šta je vaš svet 😉 to ste VI!! Jednostavno zar ne!

Buditi svesni svog života jer je vaš i ničiji više. Vera i svesnost je ono što će u svakom smislu odrediti vaš život.

 

Prvi napišite svoje mišljenje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *